Tractaments Facials​

Odai, on la bellesa i el benestar es fusionen per a oferir-te tractaments facials de qualitat a Lleida. El nostre compromís és brindar a la teva pell la cura que mereix, adaptant cada servei a les teves necessitats específiques. Amb una gamma diversa de tractaments, abordem des de la lluminositat i la hidratació fins a problemes més complexos com a marques, acne o hiperpigmentacions.

En Odai, entenem que cada pell és única. Per això, els nostres tractaments facials comencen amb un diagnòstic detallat per a personalitzar la teva experiència. El nostre equip de professionals altament capacitat et guiarà, no sols durant el tractament, sinó també proporcionant-te consells pràctics per a mantenir una rutina facial saludable que potenciï els resultats obtinguts en les nostres sessions.

El rostre és la nostra carta de presentació davant el món, però està constantment exposat a factors que afecten la seva salut: des de l'exposició al sol fins a la contaminació. L'envelliment cutani, les arrugues, taques i la pèrdua de fermesa són preocupacions comunes. És per això que en Odai ens enfoquem a revertir aquests signes, retornant a la teva pell la seva vitalitat i lluentor natural.

Els nostres tractaments facials no sols se centren en la superfície, també penetren en les capes més profundes per a estimular la producció de col·lagen, restaurant així l'elasticitat i fermesa de la pell. Amb tecnologia d'avantguarda, com Indiba, LPG Facial, i teràpies d'inducció al col·lagen, abordem problemes com l'acne, marques, rojors, lluminositat, i el contorn d'ulls, garantint resultats visibles i duradors. Juntament amb l'acompanyament de productes de qualitat, que tenen darrere recerques garantides de prestigioses marques com a Natura Bissé, Dr. Bauman, LPG, Indiba, SkinIdent, Mediderma, Skinclinic, Alan Coar, s'aconsegueixen els objectius buscats.

En Odai, entenem que la clau per a una pell radiant va més enllà de les cremes diàries. Per això, et convidem a submergir-te en una experiència única de cura facial. El nostre enfocament personalitzat t'assegura que el tractament que rebis s'adapti a les teves necessitats específiques, brindant-te la confiança i el benestar que mereixes.

Si busques tractaments facials excepcionals a Lleida, contacta amb nosaltres avui mateix. Descobreix com podem revitalitzar la teva pell i recupera la lluminositat perduda. En Odai, cada rostre conta una història, permet-nos ser part de la teva!

Preguntes freqüents​

Els tractaments facials en Odai estan dissenyats per a millorar la lluminositat, la hidratació, la fermesa i abordar problemes específics com l'acne, les marques o les taques, oferint una pell revitalitzada i radiant.

El nostre equip fa una anàlisi personalitzada de la teva pell per a recomanar el tractament més adequat. Considerem el teu tipus de pell, preocupacions específiques i objectius per a oferir una solució precisa.

La freqüència varia segons les necessitats individuals. Recomanem un enfocament personalitzat, però generalment, una sessió al mes pot mantenir i millorar els resultats obtinguts.

Els resultats poden variar, però moltes persones noten millores immediates en la textura i l'aparença de la seva pell. Els resultats més significatius solen ser visibles després de diverses sessions, depenent del tractament.

Els nostres tractaments estan dissenyats per a ser còmodes i relaxants. Alguns poden provocar sensacions lleus, però en general, el malestar és mínim.

La majoria dels nostres tractaments no requereixen temps d'inactivitat significatiu. Pots tornar a les teves activitats normals immediatament després de la sessió.

Els nostres tractaments són segurs i realitzats per professionals capacitats. No obstant això, és possible experimentar enrogiment temporal o sensibilitat lleu, que sol desaparèixer ràpidament.

Sí, en alguns casos, combinem tractaments per a abordar múltiples preocupacions. Això es determinarà durant la consulta inicial segons les teves necessitats específiques.

Absolutament. Els nostres tractaments estan dissenyats per a tota classe de pell, independentment del gènere, i s'adapten a les necessitats individuals de cada client.

Els nostres experts et brindaran recomanacions personalitzades i rutines de cura en la llar per a prolongar i maximitzar els resultats obtinguts en el centre.

La Teva Confiança, La Nostra Prioritat

Bellesa i Benestar Personalitzats - La teva Confiança, La nostra Prioritat

A Odai, creiem que la bellesa és personal. Cada tractament s'adapta a les teves característiques úniques i preferències. Els nostres especialistes treballen amb tu per a aconseguir un resultat que reflecteixi el teu estil i personalitat. A més, aquestes tècniques poden ser complements terapèutics per a resoldre problemes antiestètics i que poden ajudar a restaurar l'autoestima.

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió