Your account

Forgot your password?

Marques

pack regal

pack regal
PACKS DE REGALOA odai disposem d'una àmplia selecció de packs de regal, una selecció de combinacions escollides entre la nostra àmplia gamma de serveis, que produeixen una gran satisfacció i benestar entre totes les persones que en poden gaudir. Descobreix la nostra millor selecció a la nostra web, o parla amb el nostre equip per configurar un pack a mida.

Si has de fer un regal a algun familiar oa una amistat o simplement vols tenir un gran detall amb ells, res millor que els nostres packs regal. Oblida't dels regals materials i obsequia als teus amb una sessió de bellesa, massatges, tractaments corporals i facials, o tractaments mèdics…

Regalar experiències s'ha posat de molt de moda i aquest tipus de packs són perfectes quan volem mimar algú i tenir un detall més especial que vagi més enllà dels perfums, roba o llibres. Tots aquests anys, a Odai, hem descobert diverses maneres de regalar els nostres packs de regal, són molt utilitzats per Nadal, aniversari, aniversaris, casaments, Sant Jordi, el Dia de Sant Valentí, orles, amics invisibles... Però no és necessari esperar cap ocasió especial per fer-ho. De fet, si fas aquest tipus de regal en un moment que no sigui tan assenyalat, la sorpresa serà més gran.

                                                     
Llegeix mésMostra menys
Filtrar per

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió