Micropigmentació i Microblading

La micropigmentació, també coneguda com a maquillatge permanent, és una especialitat de l'estètica que té com a objectiu corregir, modificar i equilibrar determinats trets facials, com a celles, ulls i llavis. En Odai, hem perfeccionat aquesta tècnica per a aconseguir un embelliment natural i durador del teu rostre. Els nostres experts en medicina estètica són aquí per a resoldre les teves necessitats de bellesa i benestar de manera personalitzada.

Micropigmentació de Precisió - La teva Bellesa Permanent

La nostra micropigmentació de precisió és la resposta a la teva cerca d'una bellesa duradora i natural. Amb tecnologia d'avantguarda i l'experiència dels nostres professionals, obtenim resultats excepcionals que et permeten lluir el teu millor aspecte les 24 hores del dia. Ideal per a aquells que treballen de cara al públic o desitgen estalviar temps en la seva rutina diària.

Micropigmentació Llavis

La micropigmentació de Llavis - Descobreix els Llavis Perfectes

La micropigmentació de llavis és un maquillatge semipermanent que utilitza pigments orgànics per a realçar i definir els teus llavis de manera duradora. Durant aquest procediment, mitjançant petites incisions superficials s'apliquen acuradament en l'àmbit epidèrmic dels llavis fent servir una eina de micropigmentació similar a un llapis.

Aquest procediment versàtil de micropigmentació de llavis s'adapta a les teves necessitats, ja sigui per a aconseguir uns llavis més plens, corregir asimetries, afegir un toc de color o fins i tot reparar cicatrius i descoloracions en els llavis. La sessió de micropigmentació de llavis generalment dura d'una a dues hores, innòcua, indolora i amb total garantia d'higiene. I el millor de tot, els resultats finals poden perdurar d'un a tres anys, depenent de la tècnica feta servir i la cura posterior, no obstant això, perquè el color triat resisteixi el pas del temps, es recomana efectuar almenys una sessió de manteniment anual. Per a garantir la teva satisfacció i seguretat, és fonamental que aquest procediment sigui realitzat per un professional altament capacitat i experimentat en micropigmentació de llavis.

A més, la micropigmentació no sols és una solució per a embellir els llavis, sinó també podem corregir possibles asimetries o imperfeccions i tractar els llavis foscos.

Abans de qualsevol treball, es fa un estudi de visatgismo per a triar disseny, color i mètode a realitzar.

Descobreix la màgia de la micropigmentació de llavis.

Contacta amb nosaltres ara per a obtenir uns llavis perfectes que et faran sentir radiant!

Preguntes freqüents​

Quan és dut a terme per un expert altament qualificat i experimentat, el procediment de micropigmentació de llavis garanteix seguretat i resultats de confiança.

La durada del procediment de micropigmentació de llavis varia entre 1 i 3 hores, segons la complexitat de la forma i el disseny desitjat per als llavis.

La durada dels resultats obtinguts mitjançant la micropigmentació de llavis varia entre 1 i 3 anys, , depenent de diversos factors, com el tipus de tècnica utilitzada, la qualitat del pigment i les cures posteriors. És possible que es necessitin retocs o renovacions del pigment per a mantenir els resultats.

La sensació de dolor vinculada al procés de micropigmentació de llavis pot fluctuar en funció de les particularitats individuals de cada pacient, manifestant-se comunament com una burxada o ardor. Amb freqüència, es recorre a l'aplicació d'anestèsia tòpica per a mitigar la incomoditat experimentada durant el tractament.

S'aconsella abstenir-se d'aplicar maquillatge en els llavis en els primers 5 a 7 dies posteriors al procediment de micropigmentació. Després d'aquest lapse, es poden emprar productes de maquillatge en els llavis; no obstant això, és crucial considerar que el pigment pot experimentar una pèrdua més ràpida a causa del procés natural d'exfoliació cutània.

Micropigmentació Celles

La micropigmentació de Celles: El teu Camí cap a Celles Perfectes

La micropigmentació en celles, una tècnica mil·lenària que ajuda a embellir i donar expressió al nostre rostre. Es realitza en celles poc poblades, amb calbes, asimètriques i en celles estretes o curtes, ajuda a corregir totes aquestes asimetries i harmonitzar-les en el conjunt del rostre. Aquest maquillatge semipermanent dut a terme amb un dermògraf o una petita ploma de metall, semblant a un bisturí, que introdueix un pigment per a crear fins traços en la pell, imitant l'aspecte natural del borrissol, i millorant així la forma i definició de les celles.

Hi ha diferents tècniques per a dur a terme el maquillatge, micropigmentació, microblading i el difuminat i la tècnica especialista és la que aconsella quin és el millor mètode en cada cas, previ estudi de visatgisme a més dibuixa, defineix, donar forma i estil per a fer les celles desitjades. A més, aplica un anestèsic tòpic per a garantir la teva comoditat durant el procediment.

La micropigmentació proporciona un aspecte natural i durador, que pot mantenir-se entre un i dos anys, segons la cura posterior i la qualitat de la teva pell.

Després del tractament, és normal experimentar un lleuger enrogiment, inflor i formació de crostes en les celles, que desapareixeran en uns pocs dies.

Recorda que la micropigmentació és semipermanent i requereix manteniment. Es recomana un retoc cada 12 a 18 mesos per a conservar l'aspecte desitjat.

Descobreix com la micropigmentació de celles pot transformar la teva mirada.

Contacta amb nosaltres avui per a obtenir les celles perfectes que sempre has desitjat!

Preguntes freqüents​

Quan és dut a terme per un expert altament qualificat i experimentat, el procediment de micropigmentació de celles garanteix seguretat i resultats de confiança.

La durada del procediment de micropigmentació de celles varia entre 1 i 2 hores, segons la complexitat de la forma i el disseny desitjat per a les celles.

En general, el procés de curació cutània després de la micropigmentació sol prendre entre 7 i 10 dies per a completar-se plenament.

La durada dels resultats obtinguts mitjançant la micropigmentació de celles varia entre 1 i 2 anys, influenciada per la tipologia cutània i les cures subsegüents.

La gran part dels usuaris pot experimentar una lleu sensació de molèstia o dolor durant la sessió, no obstant això, s'administra una pomada anestèsica tòpica amb la finalitat de reduir al mínim qualsevol malestar.

És aconsellable abstenir-se d'aplicar maquillatge en les celles durant, almenys, una setmana posterior al procediment per a afavorir una òptima recuperació cutània.

En cas de no experimentar plena satisfacció amb els resultats obtinguts del procediment, li suggerim entaular una conversa amb el professional responsable del tractament. Aquest diàleg permetrà abordar les seves inquietuds i avaluar la possibilitat de realitzar ajustos, retocs o fins i tot modificar la forma o estil de les celles segons les seves preferències.

En síntesi, encara que el microblading de celles pot brindar resultats naturals i perdurables, és essencial comprendre els detalls i les cures posteriors per a assegurar una recuperació òptima i prolongar l'efectivitat del tractament. Si sorgeix alguna pregunta o inquietud, no dubti a posar-se en contacte amb Odai Medicina Estètica. Som aquí per a brindar-li tota la informació i suport que necessiti.

Micropigmentació Eyeliner

Micropigmentació Eyeliner - Descobreix el secret de la mirada hipnotitzant

La Teva Confiança, La Nostra Prioritat

Bellesa i Benestar Personalitzats - La teva Confiança, La nostra Prioritat

En Odai, creiem que la bellesa és personal. Cada tractament de micropigmentació i microblading s'adapta a les teves característiques úniques i preferències. Els nostres especialistes treballen amb tu per a aconseguir un resultat que reflecteixi el teu estil i personalitat. A més, aquestes tècniques poden ser complements terapèutics per a resoldre problemes antiestètics, com la micropigmentació del mugró després d'una lluita contra el càncer de mama, per a ajudar a restaurar l'autoestima.

Resultats Duradors i Baix Manteniment - La teva Comoditat és La nostra Prioritat

La durada de la micropigmentació varia segons el tipus de pell i els pigments utilitzats, generalment de 6 a 18 mesos. En Odai, t'oferim revisions als 12 mesos per a avaluar i mantenir la teva micropigmentació en el seu millor estat. El manteniment és senzill i es basa en cures habituals com la protecció solar, evitant la depilació làser i tractaments àcids. En Odai, els nostres veritables experts en micropigmentació fan servir les tècniques més innovadores i materials de la millor qualitat del mercat per a obtenir resultats excepcionals. A més, oferim una consulta inicial gratuïta per a avaluar el teu cas de manera personalitzada i dissenyar una solució que s'adapti als teus gustos i necessitats.

Descobreix com la micropigmentació i el microblading poden transformar la teva bellesa i benestar en Odai. Programa la teva consulta avui mateix.

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió