Massatge - Reflexoteràpia - Drenatges​

Les teràpies naturals estan en auge en aquests temps que estem vivint i s'estan convertint en un gran complement per al benestar personal. En una època en la qual l'estrès i les preocupacions per totes les obligacions que hem d'atendre cada dia abunden, a vegades és necessari invertir part del nostre temps a cuidar-nos i a mantenir-nos saludables per a evitar conseqüències en el futur. De fet, el coll i l'esquena solen ser els majors perjudicats en aquests casos. I és que l'estrès i els nervis repercuteixen generalment en aquestes zones del cos, mentre que la cintura es veu majorment afectada per males postures o per carregar massa pes.

Els beneficis del massatge són amplis i indicats per a millorar l'estat de la nostra salut, reduir la pressió arterial, l'ansietat i l'estrès, desbloquejar contractures musculars, endurir el sistema immunitari, millorar la circulació i la respiració, i ens ajuda a dormir millor i a trobar estats profunds de relaxació... Però a més, després de realitzar-se un massatge, la persona experimenta una gran sensació de calma i tranquil·litat. Amb la qual cosa, és la teràpia ideal per a sentir-nos bé tant per dins com per fora.

A Odai, pots gaudir del món del massatge, disposat sota la direcció d'un equip de professionals amb titulació per a la pràctica d'aquestes teràpies que combinen tècniques tradicionals amb tècniques orientals per a aconseguir els millors resultats. Recorda l'important que és recórrer a una persona capacitada per a evitar dolors i molèsties posteriors que poden derivar-se d'una mala tècnica.

Gaudeix del massatge dins de relaxants cabines d'Odai en un ambient agradable que et convida a desconnectar de la rutina diària i gaudir del benestar físic, mental i emocional, amb una àmplia gamma de massatges, antiestrès, terapèutics, esportius, drenatges limfàtics, reductors, reflexologia... tot segons les teves necessitats. Cada massatge proporciona un benefici, però sobretot aporten salut i benestar.

Demana cita en el nostre centre d'estètica perquè els nostres professionals analitzin el teu cas puguin oferir-te una solució adaptada a les teves necessitats. Estem segurs que després de posar-te en mans dels nostres experts quiromassatgistes, voldràs tornar a repetir.

Descobreix l'equilibri i benestar

Submergeix-te en els nostres serveis de Massatge, Reflexoteràpia i Drenatges per a experimentar una transformació total.

Troba alleujament, relaxació i un camí cap a una salut integral.

Massatge: alleuja tensions

Els massatges ofereixen una àmplia gamma de beneficis que abasten tant el benestar físic com emocional. Aquesta teràpia mil·lenària té el poder d'alleujar la tensió muscular, millorar la circulació sanguínia i limfàtica, així com reduir l'estrès i l'ansietat. A través de tècniques de pressió, fricció i amassament, els massatges desencadenen l'alliberament de endorfines, neurotransmissors que promouen sensacions de calma i benestar general. A més, ajuden a millorar la flexibilitat, disminuir el dolor crònic i afavorir la relaxació profunda, proporcionant un respir per al cos i la ment en un món accelerat.

Reflexoteràpia: equilibra cos i ment

La reflexoteràpia es basa en la premissa que existeixen punts reflexos als peus, mans i orelles que estan connectats amb òrgans i sistemes del cos. En aplicar pressió en aquests punts, s'estimula la resposta natural del cos per a restablir l'equilibri i la salut. Aquesta tècnica no invasiva pot alleujar dolors específics, millorar la circulació, enfortir el sistema immunitari i facilitar l'eliminació de toxines del cos. A més, la reflexoteràpia pot ajudar a reduir l'estrès, millorar la qualitat del somni i promoure la relaxació, contribuint així a un benestar integral.

Drenatges: eliminen toxines i promouen la vitalitat

Els drenatges limfàtics són tècniques suaus que s'enfoquen a estimular el sistema limfàtic per a eliminar l'excés de líquid i toxines del cos. Aquest tipus de teràpia és especialment efectiu per a reduir la inflor, millorar la circulació limfàtica, i promoure la recuperació després de cirurgies o lesions. A més, ajuda a enfortir el sistema immunitari, alleujar la retenció de líquids i reduir la cel·lulitis. Els drenatges limfàtics també poden proporcionar un efecte calmant, disminuint l'estrès i promovent la relaxació, la qual cosa contribueix a una sensació general de lleugeresa i benestar.

Aquestes teràpies complementàries ofereixen una varietat de beneficis que aborden diferents aspectes del cos i la ment, promovent un equilibri i benestar integral per a aquells que busquen cuidar la seva salut de manera holística.

Benvingut al teu viatge cap al benestar!

La Teva Confiança, La Nostra Prioritat

Bellesa i Benestar Personalitzats - La teva Confiança, La nostra Prioritat

A Odai, creiem que la bellesa és personal. Cada tractament s'adapta a les teves característiques úniques i preferències. Els nostres especialistes treballen amb tu per a aconseguir un resultat que reflecteixi el teu estil i personalitat. A més, aquestes tècniques poden ser complements terapèutics per a resoldre problemes antiestètics i que poden ajudar a restaurar l'autoestima.

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió