Feu clic per veure més productes.
No s'han trobat productes.

odai medicina estètica

el plaer de cuidar-te

El nostre centre compta amb una àmplia trajectòria en serveis d'estètica i benestar. Serveis sempre realitzats per mans de veritables professionals en cada àrea per a poder oferir els seus clients el que necessiten a cada moment a través d'un tracte completament personalitzat. Un excel·lent centre d'estètica i cura de la imatge on poder treure el màxim partit a la teva bellesa natural i relaxar la teva ment. Per a aconseguir-ho, en *Odai sempre estem a l'avantguarda dels millors serveis i tendències del sector, aplicant les mesures de qualitat i seguretat necessàries.

Perquè els nostres clients tinguin la garantia que seran ben atesos i que els tractaments són completament segurs, sempre es duu a terme un diagnòstic previ per a valorar el tractament adequat a cada persona.

Un centre innovador que ofereix una àmplia gamma de serveis, dissenyats amb l'objectiu d'assegurar el benestar i la comoditat de cada persona, entre els quals podem destacar:

Tractaments de bellesa: els tractaments estètics de Odai són perfectes per a lluir una pell perfecta i radiant. Ja sigui un tractament d'hidratació per al rostre o el cos, un tractament corporal, una sessió de depilació o la cura de mans i peus, en Odai sempre garantim els millors resultats.

Depilació làser mèdic: a diferència de les depilacions que s'ofereixen en altres centres, en *Odai totes les indicacions que es proporcionen al pacient estan basades en un diagnòstic previ mèdic per a garantir els millors resultats. I és que, evidentment no totes les persones tenen les mateixes necessitats ni el mateix tipus de bell.

Massatges que combinen tècniques orientals i tradicionals: ideals per relaxar-se de l'estrès i les preocupacions diàries i alliberar el cos al mateix temps que s'allibera la ment. No hi ha res millor que posar-se en mans dels nostres professionals experts i donar-se un agradable massatge.

Bronzejat amb solariums *Sportarredo:un tractament que permet un bronzejat ràpid, segur i durador. I és que, a diferència d'altres tècniques que requereixen de més sessions i ofereixen resultats més efímers, en *Odai els equips i tècniques que es posen al servei del client són sempre de màxima qualitat. Perquè puguis estar perfecte per a qualsevol ocasió.

A més, els nostres professionals sempre t'oferiran assessorament personalitzat sobre els tractaments i solucions més adequades per a tu, en funció dels resultats que vulguis aconseguir. Perquè tant homes com dones puguin tenir un look envejable i se sentin bé per dins i per fora.

Menu

Configuració

Crea un compte gratuït per a desar els elements desitjats.

Inicia sessió

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió