Your account

Forgot your password?

Marques

estètica d'ulls

estètica d'ulls

Sol dir-se que la cara és el mirall de l'ànima i, si bé, és cert que el nostre rostre reflecteix part de la nostra personalitat, a Odai pensem que els ulls són els veritables protagonistes de tot el conjunt de la nostra expressió. I les celles i les pestanyes els elements que els emmarquen. Per això, és molt important que siguin capaços de donar al nostre rostre l'expressió que s'ajusta realment amb la nostra personalitat i amb la percepció que volem donar de nosaltres mateixos.

Els ulls són també el mirall que reflecteix el nostre estat d'ànim, de salut, el nostre nivell de cansament… Per això, quan ens trobem subjectes a alts nivells d'estrès o a períodes de fatiga, la nostra mirada es gira apagada. Això té molt a veure amb el fet que la pell del contorn d'ulls sigui molt fina i sensible a aquests canvis.

Però a més a partir dels 40 anys els ulls es converteixen en una gran preocupació. I és que la gravetat produeix, amb el pas del temps, un augment de la seva grandària i estirament de l'òrbita de l'ull. A això cal sumar la pèrdua de turgència i resistència de la pell i dels lligaments. Fins no fa molt, l'única solució realment efectiva eren les operacions de cirurgia plàstica, però avui existeixen altres alternatives que no requereixen el bisturí.

Per això, si els teus ulls estan començant a mostrar els símptomes d'una etapa d'esgotament, estrès, de moments difícils o de l'edat, els tractaments d'estètica d'ulls són la millor opció per a retornar vida als nostres ulls i tornis a tenir una mirada radiant i espectacular. Aquest tipus de tractaments ajuden a millorar la circulació i, per tant a donar un nou aire a la nostra expressió. I sense haver de passar pel quiròfan, la qual cosa ha fet que moltes persones s'animin a acudir als centres de bellesa.

A més, en Odai som especialistes en la depilació de celles, donant la forma més adequada en funció del rostre de cada persona. I és que no tots tenim els mateixos trets ni la mateixa forma de cara. Això és molt important, ja que la forma de les celles pot canviar per complet la percepció que els altres tenen de nosaltres. Però també som experts en permanent de pestanyes. Qui no ha somiat alguna vegada amb tenir unes pestanyes de cinema? Oblida't per molt de temps del rimador de pestanyes i sedueix a tots amb la teva mirada.

En Odai utilitzem les tècniques d'aparatología més innovadores i tècniques manuals tant per a oferir-te la millor depilació com per a disminuir els signes del cansament, l'estrès i l'edat, reafirmar, augmentar la densitat i elasticitat de la pell, disminuir les bosses dels ulls i millorar l'aspecte de les ulleres. Tractaments per als quals sempre es té en compte la delicadesa d'aquesta zona del rostre, per la qual cosa sempre usem productes elaborats específicament per a això amb l'objectiu d'oferir sempre els millors resultats als nostres pacients i garantir el benestar de la seva salut en tot moment.

Llegeix mésMostra menys

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió