Regals que encanten​

Pack regal

A odai disposem d'una àmplia selecció de packs de regal, una selecció de combinacions escollides entre la nostra àmplia gamma de serveis, que produeixen una gran satisfacció i benestar entre totes les persones que en poden gaudir. Descobreix la nostra millor selecció a la nostra web, o parla amb el nostre equip per configurar un pack a mida.

Si has de fer un regal a algun familiar o amic o simplement vols tenir un detall amb ells, res millor que els nostres packs regal. Oblida't dels regals materials i obsequia als teus estimats amb una sessió de bellesa, massatges, tractaments corporals i facials...

Regalar experiències s'ha posat de molt de moda i aquest tipus de packs són perfectes quan volem acaronar a algú i tenir un detall més especial amb ell que vagi més enllà dels perfums, les corbates o els llibres.  Tots aquests anys, a Odai, hem descobert diverses maneres de regalar els nostres packs de regal, són molt utilitzats per Nadal, aniversari, aniversaris, casaments, Sant Jordi, el Dia de Sant Valentí, orles, amics invisibles... Però no és necessari esperar cap ocasió especial per fer-ho. De fet, si fas aquest tipus de regal en un moment que no sigui tan assenyalat, la sorpresa serà més gran.


★ Pack Infinity: un tractament d'higiene facial amb productes exclusius Natura Bissé, adaptant-se a les necessitats de cada client, retornant vitalitat, renovació i lluminositat a la pell del rostre. Tot això combinat amb un massatge de peus que equilibrarà el funcionament fisiològic de tots els òrgans i sistemes de l'organisme.

★ Pack Chic: tractament d'exfoliació corporal intensiu que aporta ultra-hidratació a la nostra pell i la purifica. Per a acabar es realitza un quiromassatge integral d'aromateràpia que tonifica els músculs i redueix els nivells d'estrès.

★ Pack Evasió: tractament d'higiene facial amb productes Natura Bissé que retorna la vitalitat al rostre a través de diferents tècniques de massatge facial. Inclou un massatge de peus. Ideal per a l'estrès i l'ansietat.

★ Pack Intensiu: neteja facial personalitzada en funció de les necessitats del client amb aplicació de productes Natura Bissé per a aconseguir efectes refermants i atenuar les línies d'expressió. A més d'un tractament d'exfoliació corporal per a purificar i eliminar impureses.

★ Pack Urba: manicura i pedicura completa amb tècnica warm towel que es combina amb un intens massatge per a fer sensació de benestar emocional. A més d'un quiromassatge antiestrès que ajuda a eliminar el cansament, l'insomni i estrès.

★ Pack Moments: intensiu tractament d'exfoliació corporal per a purificar i eliminar les impureses de la pell, acompanyat d'un quiromassatge integral d'aromateràpia i un tractament facial intensiu.

★ Pack Essential: consisteix en un quiromassatge integral d'aromateràpia i un tractament facial intensiu per a tonificar la pell i difuminar les línies d'expressió.

★ Pack Life: un quiromassatge antiestrès ideal per a oblidar-se de les tensions del dia a dia i eliminar el cansament. A més d'un massatge de peus per a millorar la circulació i el funcionament dels sistemes de l'organisme.

★ Pack Mans i Peus: Aquest pack ideal per a lluir unes mans i peus de pel·lícula. Les nostres mans i peus diuen molt de la nostra personalitat per això una bona manicura és la nostra millor carta de presentació. Aquest pack consta d'un tractament complet per a la cura i bellesa de mans i peus, amb el qual aconseguirem lluir una ungla arreglada, des del llimat, la cura de la cutícula i l'esmaltat. Amb l'esmaltat semipermanent shellac de la signatura CND romandran en perfecte estat fins a 3 setmanes sense necessitat de retocar. Recorda! En odai som especialistes en la cura de les mans, peus i ungles

★ Pack Ulls de luxe: El pack ideal per a donar-li vida a la mirada! El tractament de permanent de pestanyes consisteix a aplicar un rul·lo per a aixecar el pèl de la pestanya aplicant gel de permanent i neutralitzador i es finalitza amb el tint de pestanyes per a donar-li un efecte de màscara de pestanyes. El perfilat de celles obté delinear-les d'una manera que regruix els millors trets segons la forma del rostre i així obtenir més expressivitat i intensificar la mirada.

★ Pack Odai Beauty: el nostre pack especial Odai consisteix en un massatge geotermal, un tractament de pell de seda, una neteja facial personalitzada i manicura i pedicura completa. Tot això obté una sensació general de benestar tant corporal com mental.

Preguntes freqüents​

Sí, pot comprar-ho en línia a través de la nostra web. En comprar-ho reps un document amb el Pack Regal, que pots imprimir i lliurar a la persona que desitja utilitzar-ho.

També pots sol·licitar que preparem una bosseta amb el pack regal i passar-ho a recollir pel nostre centre, després de la compra en línia.

Sí, el pack regal té una validesa d'1 any des de la data de la compra.

Sí, els nostres packs regal tenen descompte del preu de la tarifa dels nostres serveis.

Sí, posa't en contacte amb nosaltres i analitzarem quines són les millors necessitats per a l'usuari del pack regal, i configurarem un pack regal ideal.

Sí, cada vegada més empreses no sol·liciten els nostres packs regal per als seus empleats, ja sigui per a cada aniversari dels seus empleats, com aguinaldo de Nadal, també per a clients especials. Els empleats i clients d'aquestes empreses se senten agraïts en rebre un regal que encanta sempre.

A més des d'Odai, podem personalitzar de manera corporativa els packs regal. Per a més informació, contacti amb nosaltres.

La Teva Confiança, La Nostra Prioritat

Bellesa i Benestar Personalitzats - La teva Confiança, La nostra Prioritat

A Odai, creiem que la bellesa és personal. Cada tractament s'adapta a les teves característiques úniques i preferències. Els nostres especialistes treballen amb tu per a aconseguir un resultat que reflecteixi el teu estil i personalitat. A més, aquestes tècniques poden ser complements terapèutics per a resoldre problemes antiestètics i que poden ajudar a restaurar l'autoestima.

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió