Your account

Forgot your password?

Marques

arrugues d'expressió

botox

botox

Tractament contra les arrugues d'expressió

El tractament contra les arrugues d'expressió per a rejovenir rostre, després d'una primera visita mèdica s'indica com és el més indicat, moltes vegades la solució més indicada és l'ús de líquids amb principis actius o toxines (amb prescripció mèdica). Aquest tipus de tractament realitzat per l'especialista mèdic, consisteix a infiltrar unes gotes d'un líquid en la pell, que conté proteïna natural purificada per a eliminar les arrugues d'expressió. Com que no és un compost de farciment, descarta l'eliminació de les arrugues mitjançant aportació de volum, sinó que té un efecte sobre els músculs fent una acció de relaxació, la qual cosa permet mantenir una expressió més natural. La quantitat de dosi que s'administra és molt baixa i no s'acumula amb els anys, i el nostre organisme la reabsorbeix i elimina per via renal.

Després del tractament no s'observa cap canvi significatiu o apreciable i es pot reprendre la vida laboral sense senyals o marques d'haver dut a terme el tractament. Segons la prescripció del facultatiu mèdic, el més habitual, és que el primer any, el tractament es fa cada 4 mesos i a partir del segon any, una aplicació cada 6 mesos sol ser suficient.

El resultat de la infiltració es comença a veure entre el tercer i cinquè dia i durant els primers 15 es van eliminant les arrugues de manera progressiva. El rejoveniment és evident, permet atenuar i eliminar les arrugues pròpies de l'envelliment i l'expressió facial queda més relaxada. 

Actualment, és la tècnica estètica dermatològica més utilitzada a tot el món.

El tractament es realitza en consulta de manera ambulatòria i no requereix anestèsia perquè és indolor. Consisteix a introduir amb una agulla molt fina unes gotes del producte en la pell, de forma molt superficial, en l'àrea on existeixen arrugues facials d'expressió.

 

Les zones més habituals del tractament de línies d'expressió són:

 

*Tractament en el corrugat (entrecella)

Aconseguim una relaxació muscular i les arrugues se suavitzen.

 

* Potes de gall

Per a difuminar les arrugues causants de l'envelliment de la mirada.

 

*Front

Obtenim una relaxació muscular i les arrugues se suavitzen.

 

*Correcció de les parpelles

En la zona més externa de la parpella superior, sota la terminació de la cella i just damunt de la vora orbitària.

 

*Correcció del "codi de barres"

 

T'animem a realitzar una primera consulta gratuïta, on et resolem qualsevol dubte i t'informarem de tots els detalls en el 973834444.

Llegeix mésMostra menys

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió