Solàrium i Bronzejat

Descobreix la Lluentor Perenne: Servei de Solàrium i Bronzejat d'Alta Qualitat

Per a aquells que busquen mantenir un aspecte saludable i radiant durant tot l'any, el bronzejat s'ha convertit en un veritable encant, i no sols per a les dones, sinó també per als homes que cada vegada presten més atenció a la seva aparença física. A pesar que a l'estiu molts poden gaudir del sol a la platja i lluir una pell daurada, el desafiament persisteix a l'hivern.

Gràcies als avanços tecnològics dels últims anys, ara és possible gaudir d'un bronzejat continu durant tot l'any mitjançant l'ús del solàrium. Aquest innovador sistema permet bronzejar-se de manera controlada, subministrant nivells adequats de raigs UVA per a garantir una correcta producció de vitamina D en el cos.

A diferència del bronzejat natural, que varia segons el moment del dia, la ubicació i l'estació de l'any, els solàriums ofereixen programes de bronzejat personalitzats segons el tipus de pell i la cabina solar. Aquest enfocament garanteix un bronzejat controlat que evita la sobreexposició, cremades i taques en la pell.

Les cabines de bronzejat repliquen les característiques del sol, excloent els nocius raigs UVC. A més, els llums solars dels nostres solàriums emeten una proporció òptima de raigs UVB i UVA (5% i 95% respectivament), oferint resultats excepcionals mentre redueixen significativament els riscos per a la pell.

És fonamental recordar que un ús moderat és clau. Es recomana no excedir les 2 o 3 sessions per setmana, deixant un interval d'almenys 24 hores entre elles, i fins a 48 hores per a alguns tipus de pell.

En Odai, comptem amb la certificació necessària per a proporcionar màquines de sol i assessorar els nostres clients de manera experta. Els nostres solàriums, de la prestigiosa marca Sportarredo, són reconeguts com alguns dels millors del mercat. En el nostre centre de bellesa, sempre apostem per la qualitat, oferint tractaments que no sols compleixen amb les expectatives, sinó que també asseguren el benestar dels nostres clients. Visita Odai i descobreix la bellesa del bronzejat durant tot l'any!

Recomanacions per un bronzejat responsable

Coneix el teu fototipus de pell i respecta els temps de bronzejat recomanats per personal qualificat.

Hidrata la pell.

Espera almenys 2 hores després de dutxar-te per fer l'exposició.

Neteja la pell de qualsevol producte cosmètic, especialment de perfums i maquillatges.

Retira lents de contacte, joies i objectes metàl·lics.

No utilitzis cremes de protecció solar.

Respecta 48 hores entre les dues exposicions.

No anar a la platja ni prendre el sol el mateix dia que has fet UVA.

No t'exposis a raigs UVA si estàs prenent medicaments i/o substàncies que augmentin la sensibilitat de la pell, ja que es poden produir reaccions d'hipersensibilitat no desitjables. Consulta el teu metge o farmacèutic.

Portar sempre posades les ulleres de protecció.

No entrar mai mullat a l'aparell de bronzejat artificial.

Aturar l'aparell si la temperatura corporal puja molt.

Si la pell es posa vermella, aturar la sessió, deixar refredar el cos i reduir el temps d'exposició.

Hidrata la pell.

No t'exposis al sol.

Espera almenys 2 hores per a dutxar-te.

Respectar l'interval de 48 hores entre dues sessions d'UVA.

Per qualsevol dubte i/o anomalia a la pell, consulta el nostre equip qualificat.

Preguntes freqüents​

Sí, és essencial desmaquillar-te i retirar les joies abans de cada sessió en el solàrium per a prevenir possibles reaccions amb la calor emesa pels raigs UV. Aquest pas previ garanteix una experiència segura i efectiva, preservant la salut de la teva pell durant l'exposició a la radiació ultraviolada. Assegura't de seguir aquests consells per a maximitzar els beneficis de la teva sessió en el solàrium i mantenir la teva pell en òptimes condicions!

No, ja que l'acumulació del temps d'exposició als raigs solars, tant en solàrium com a l'aire lliure, pot resultar perjudicial, provocant irritacions i cremades en la pell a conseqüència d'una sobreexposició. És crucial prendre precaucions i limitar el temps d'exposició per a preservar la salut i la integritat de la pell!

Simplement, tancar els ulls durant la sessió no brinda la protecció adequada contra els raigs ultraviolats, per la qual cosa és imprescindible utilitzar les ulleres especialitzades que et subministrem o les teves pròpies ulleres reglamentàries. Garantim la teva seguretat i comoditat durant cada sessió de solàrium!

No és recomanable ni essencial aplicar protector solar durant la teva sessió, encara que aconsellem utilitzar un producte de FPS en el teu(s) tatuatge(s) per a preservar la intensitat de color i prevenir taques a causa de l'exposició UV. Personalitzem el temps de la teva sessió segons el teu tipus de pell, garantint així un tractament segur i eficaç. Descobreix l'experiència única del nostre solàrium i cuida la teva pell de manera intel·ligent!

Clar! Un bronzejat previ és recomanable per a preparar la pell davant la imminent exposició solar que experimentarà durant els seus dies d'estiu. Aquest pas inicial li possibilitarà a la seva pell desenvolupar una capa de protecció solar més eficaç, reduint així la probabilitat de cremades durant el seu temps a la platja.

A més de la radiació visible, la llum solar està principalment composta per radiació infraroja, percebuda com a calor, i al voltant del 5% de radiació ultraviolada (UV).

Radiació UV-C: Com que no penetrar a l'atmosfera terrestre, no aconsegueix la superfície de la Terra.

Radiació UV-B: Encara que s'afebleix per la capa d'ozó, una petita porció arriba a la superfície terrestre. La radiació UV-B influeix en la pigmentació de la pell i en la producció de vitamina D. L'excés pot resultar en cremades solars.

Radiació UV-A: Obté la superfície terrestre amb mínimes obstruccions, contribuint, entre altres coses, a l'enfosquiment dels pigments de la pell, visible com un bronzejat directe.

La intensitat i composició exacta de la llum solar varien segons factors com l'estació de l'any, l'hora del dia, la latitud, les condicions nuvoloses, la possible contaminació atmosfèrica i la reflexió en el sòl. En un centre de bronzejat, el llit emet exclusivament raigs UV-A i UV-B, administrats a la pell en dosis controlades. Per a aconseguir detalls addicionals sobre els impactes de la llum solar, explori l'Associació Europea de Llum Solar. Allí trobarà informació detallada sobre el sol i la salut.

Quan la teva pell es troba sota l'exposició de llum ultraviolada (UV), desencadena un fascinant conjunt de reaccions biològiques. La radiació UV-B estimula activament la producció de melanina, el pigment encarregat del to de la teva pell, operant en les cèl·lules pigmentàries conegudes com a melanòcits. Aquest pigment es trasllada hàbilment a les capes superficials de la pell, exercint el paper crucial d'una barrera protectora contra la radiació UV i contribuint així al procés de bronzejat. Important que cal destacar que aquest procés de formació i distribució de melanina no és instantani, sinó gradual, la qual cosa implica que el teu bronzejat es desenvoluparà de manera progressiva. En contrast, la radiació UV-A impacta principalment la melanina ja present en les capes externes de la pell, proporcionant un enfosquiment ràpid però menys sostenible. Llest per a explorar els misteris del bronzejat en el nostre solàrium? Submergeix-te en l'experiència i descobreix com la teva pell es transforma gradualment en un radiant to daurat!

No, és fonamental resguardar una cicatriu de l'exposició solar durant almenys tres mesos mitjançant peces UV resistents o protector solar. La radiació ultraviolada pot afectar el pigment en la zona de la ferida, provocant alteracions permanents en el to de la pell ja cicatritzada. Davant qualsevol incertesa, és recomanable buscar l'orientació d'un professional mèdic.

Aquesta disparitat s'atribueix a la variabilitat en la quantitat de cèl·lules formadores de pigment en diferents zones de la pell. Per exemple, la part interna dels braços i les cames tendeix a bronzejar-se de forma més pausada, en contrast amb la ràpida pigmentació en la part exterior. Fins i tot el teu rostre exhibeix un bronzejat relativament més lent a causa de la presència natural d'una capa còrnia més gruixuda, dissenyada específicament per a protegir contra la radiació UV-B. En canvi, les pigues i les taques de pigmentació, en albergar una major concentració de pigments de bronzejat, experimenten enfosquiment de manera més accelerada.

No hi ha raó per a inquietar-se, la peculiar aroma post-bronzejat és completament comú. S'atribueix sovint als raigs UV, els quals descomponen unes certes àrees de la teva pell, com ara àcids grassos i seu, generant aquesta olor característica.

Les taques blanques que poden manifestar-se en àrees com les natges i omòplats són un fenomen freqüent entre els usuaris de solàrium. Aquestes zones, en entrar en contacte directe amb la superfície del llit, solen experimentar un subministrament sanguini lleugerament reduït, la qual cosa pot resultar en una descoloració desigual dels pigments cutanis. 

La pell experimenta una constant renovació, desprenent-se de les cèl·lules cutànies superficials en aquest procés. Per a garantir la durada prolongada del teu bronzejat, et proporcionem valuosos consells que marquen la diferència:

Evita dutxes prolongades i amb aigua calenta, ja que podrien comprometre la capa àcida protectora de la teva pell. Opta per locions de dutxa amb un pH neutre per a una cura suau.

Mantingues la hidratació constant de la teva pell mitjançant l'ús de locions i cremes hidratants, aplicant-les immediatament després de prendre el sol o en sortir de la dutxa.

Contribueix a l'equilibri d'humitat en la teva pell en consumir suficient aigua, begudes sense sucre o te, assegurant almenys 1,5 litres al dia.

Una visita al centre de solàrium pot ser la clau per a prolongar aquest radiant to de vacances! Consulta'ns per a rebre orientació i un pla de bronzejat personalitzat.

No ha d'utilitzar nostres màquines de bronzejat si:

1. Posseir un tipus de cutis 1 (pell extremadament clara i sense pigmentació).

2. Ser menor de 18 anys.

3. Presentar nombroses pigues o lunars.

4. Ser propens a desenvolupar taques en la pell.

5. Haver experimentat cremades solars freqüents durant la infància.

6. Historial de càncer de pell.

7. Estat d'embaràs.

8. Utilitzar maquillatge, ja que uns certs productes cosmètics augmenten la sensibilitat als raigs UV.

9. Consumir medicaments; en tal cas, es recomana consultar amb el metge o farmacèutic abans d'usar el solàrium.

Aquestes consideracions són fonamentals per a garantir un ús segur i responsable del solàrium, assegurant la protecció de la salut cutània. Coneix els factors clau que determinen la idoneïtat de la teva pell per a gaudir dels beneficis del solàrium!

La Teva Confiança, La Nostra Prioritat

Bellesa i Benestar Personalitzats - La teva Confiança, La nostra Prioritat

A Odai, creiem que la bellesa és personal. Cada tractament s'adapta a les teves característiques úniques i preferències. Els nostres especialistes treballen amb tu per a aconseguir un resultat que reflecteixi el teu estil i personalitat. A més, aquestes tècniques poden ser complements terapèutics per a resoldre problemes antiestètics i que poden ajudar a restaurar l'autoestima.

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió