odai medicina estética

Des del seu naixement l'any 2003, Odai Medicina Estètica a Lleida no ha deixat de collir èxits. Un centre que va néixer amb l'objectiu de marcar la diferència, de ser un centre destinat a cura de la bellesa i el benestar diferent a tot el que els consumidors havien pogut veure fins al moment. Unes instal·lacions caracteritzades per un estil molt modern i dotades dels mitjans tècnics més nous on el tracte personalitzat i la innovació sempre han anat junts. I és que des que obrim les nostres portes el nostre principal propòsit ha estat el d'oferir un ambient en el qual tant homes com dones se sentin a gust. Un espai dedicat tant al culte del cos com al de la ment a través de la relaxació.


Un centre multidisciplinari on totes les necessitats que tenen a veure amb el benestar, l'estètica i la medicina estètica dels nostres clients són ateses. I per a això en Odai comptem amb un equip de professionals especialitzats en cadascuna de les àrees en les quals oferim els nostres serveis. Des del cures de la pell a massatges que combinen tècniques orientals i tradicionals, a més d'una consulta de nutrició on els nostres pacients poden rebre assessorament complet sobre com portar una alimentació sana i equilibrada adaptada a les seves necessitats, una mèdic estètica que assessora la prevenció i tractaments de rejoveniment facial i remodelamiento corporal en l'estètica femenina i masculina, tant en patologies com en una millora de la seva imatge, sense arribar a la cirurgia.


Per descomptat, en Odai solament oferim productes de cosmètica de primeres marques, productes nous que són aplicats prenent en consideració les tendències més avançades del mercat, proporcionant al client sempre informació sobre els avantatges de cadascun d'ells. I és que no solament ens preocupem pel que es fem, sinó també per com ho fem. Conscients que el client és el nostre actiu més valuós, en Odai dirigim tots els nostres esforços al fet que el client se senti còmode, oferint-li sempre el tractament més adequat a les seves necessitats després de realitzar el diagnòstic previ corresponent. No en va, la nostra filosofia es basa a donar una resposta satisfactòria a cada pacient on la qualitat i la seguretat juguen un paper fonamental.


Ja sigui un tractament facial o corporalbronzejar-te en el solàrium d'alta qualitat Sportarredo, depilar-te, rebre assessorament per part d'autèntics professionals de nutrició, per a aprimar saludablement, de medicina estètica o simplement donar-te un massatge per a relaxar tensions, en Odai trobaràs sempre els millors tractaments. Els més adequats tant per al teu cos com per a la teva ment.


Si busques un lloc on trobar un regal de tractaments de bellesa o simplement fer-te un acte regalo en odai t'oferim un ampli ventall de pack regals, ideals per a qualsevol ocasió. 

Configuració

Menu

Creeu un compte gratuït per utilitzar llistes de desitjos.

Inicia sessió